Illegális injekciókkal érte el, hogy 150 centis legyen fenekének körmérete

Courtney Barnes a legjobb példa arra, hogy milyenek azok a nők, akik az általuk hajszolt szépségideál elérése érdekében túl messzire mennek. A fiatal nő három körben kapott olyan injekciókat, amelyektől 59 inch, vagyis 150 cm lett fenekének körmérete. És bár tudja, hogy ezek a szurik életveszélyesek (mert ki tudja, milyen ártalmas anyagok lehetnek bennük, ezen felül az injekciókat nem orvosok adják be), ő mégis saját akaratából vállalkozott ezekre a beavatkozásokra.

Hirdetés

Ha azt hiszed, azért tette, mert egy buta lány, akkor tévedsz. Courtney gazdasági végzettséggel rendelkező, logikusan gondolkodó fiatal nő, aki egyáltalán nem ostoba. Viszont szerintünk ez még nem zárja ki a tényt, hogy nem gondol bele annak veszélyeibe, hogy mi van, ha az általa gyönyörűnek tartott szépségideál hajszolásába mondjuk belehal?!

“Próbálok megbánások nélkül élni. Úgy érzem, ez az én történetem. Én hoztam meg azt a döntést, ami egy kicsit tényleg kockázatos volt. Többet akartam, anélkül, hogy kellő információt szereztem volna előtte” – mondta, hozzátéve, hogy bár sikeres modell lett, nem kér több illegális injekciót. Sőt, később lehet, hogy fenékcsökkentő műtétekre vállalkozik inkább.

“A magánéletben egy visszahúzódó lány vagyok, akit olykor eléggé zavar ez a nagy figyelem” – tette hozzá, még inkább megerősítve bennünk azt, hogy a közgazdaság mellett önismeretet is kellett volna tanulnia.

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés