Nagy bajba került egy diák a Columbine középiskolai mészárlásos mém miatt

A medve nem játék, tartja a mondás, és gyorsan hozzátennénk: a tömegmészárlásos mémek sem azok. Ezt most már egy Reddit felhasználó is tudja: a gimis The Shickness hét hónapja posztolt egy mémet, melyek a Dexter laboratóriuma című rajzfilm címszereplője látható, aki a Columbine középiskolai lövöldözők, Eric Harris és Dylan Klebold képe előtt azt mondja: cserben hagytalak benneteket. A srác a következő megjegyzéssel posztolta a képet Twitterre: “én, amikor hazaérek a suliból”.

Hirdetés

A fiú azzal védekezik, hogy mindenki tudja róla, milyen durva a humora, és hát ezzel a képpel sem akart mást, csak viccelni.

columbine meme

A rendőrség viszont nem így gondolta: már a kép posztolásának estéjén követték őt hazafelé menet, majd kikérdezték és átkutatták a szobáját. Hamarosan a suliban is meg kellett jelennie egy meghallgatáson, majd felfüggesztették, és terrorista fenyegetés, valamint a béke megzavarásának vádjával egy hónapon át házi őrizetben kellett maradnia. Végül 6 hónap felfüggesztett börtönt kapott, és 25 óra közmunkát is kell végeznie. Te mit gondolsz? Túlzásba estek, vagy tényleg helyes lépés volt a szigorú fellépés a rendőrség részéről?

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés