Azt hitted, a valóságban nem léteznek szuperhősök? Akkor mutatunk egyet!

Az emberből elég sok mindent kiválthat, ha gyerekkorában cikizik, vagy bántják a társai – vannak, akik erőszakos felnőttek lesznek, de persze olyanok is, akik onnantól kezdve mindent megtesznek, hogy másokat megvédjenek. Ez utóbbiak közé sorolható “Black Widow” is, aki úgy néz ki, mintha Pókember és Deadpool szerelemgyereke volna… de félreértés ne essék, nem akarunk viccet csinálni a megjelenéséből – annál is inkább, mert ő igazi szuperhősnek érzi és vallja magát, és napjait arra áldozza, hogy másoknak segítsen. Ez pedig nagyon is tiszteletreméltó dolog!

Hirdetés

A férfi a virginiai Norfolkban vigyáz a rendre. 2015 márciusában kezdte, egy Pókember jelmezben, de aztán úgy döntött, inkább másik ruhát választ, mert saját személyiségét is meg szeretné mutatni a nagyvilágnak. Ez kicsit hivalkodóan hangzik, de a mi hősünk egyáltalán nem magamutogató: ha csak teheti, a takarásból figyeli az utca eseményeit, és kilétét sem fedi fel az emberek előtt.

Black-Widow-superhero-600x600

Csak a barátai, és persze a rendőrök előtt mutatta meg eddig az arcát. Mi annyit tudunk róla, hogy Matsuda Yuuma álnéven is ismert, körülbelül 20 éves, és számos harcművészeti ágban kipróbálta már magát.

Black-Widow-superhero5-600x800

Eddig megakadályozott már néhány autólopást, illetve segített hajléktalanoknak meg egy nőnek is, hogy meg tudja védeni magát erőszakos férjétől.

Black-Widow-superhero4-600x600

Azt nem tudjuk, “Black Widow” miből él, de ezt a filmekben is mindig megoldják valahogy a szuperhősök, nem igaz?

Forrás: Odditycentral.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés