Egy új könyv azt állítja, hogy Hitler kemény drogos volt

Sokan sokféle dolgot írtak már Adolf Hitlerről, ám egy Norman Ohler nevű író most egy elég figyelemfelkeltő könyvvel rukkolt elő. A mű címe “Blitzed: Drugs in the Third Reich”, és a szerző ebben azt állítja, hogy Hitler kemény drogos volt: 1941-ben szteroidokkal és állati hormon injekciókkal kezdte, majd nem telt bele sok idő, és máris a kokain, metamfetamin és ópiumszármazékok voltak a legjobb barátai. Ezek helyettesítették azt a mámort, amit pár évvel korábban még a közönség örömujjongása okozott számára.

Hirdetés

Hitler vénái teljesen tönkrementek attól, hogy minden nap lőtte magát. Hamarosan orvosa is csak nehezen tudott neki injekciót adni.

Felesége, Eva Braun is az ópiumszármazékok rajongója volt, és azt állította, hogy mindent ugyanolyan szinten tol, mint az ura. A nőről azt írja Ohler, hogy nagyon erőszakos lett a drogoktól, és agresszívvá vált az ágyban. Hitler testét sebek borították, de nem akarta, hogy ezeket bárki lássa, ezért orvosát is mindig úgy fogadta, hogy előtte lekapcsoltatott néhány villanyt.

Ohler szerint a Führer nem Parkinson-kóros volt – a videofelvételek egy részén látható kézremegését inkább elvonási tünetekkel lehet magyarázni.

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés