Eminem tényleg meghalt, és 13 éve egy hasonmása helyettesíti?!

Szeretjük az összeesküvés-elméleteket – azt bizonyítják, mennyire kreatívak, és persze mennyire őrültek az emberek. Most például a Sickchirpse-en azt olvastuk, hogy egyesek szerint Eminem (igen, Slim Shady) valójában túladagolás következtében 13 éve elhunyt, de a zeneipar nagyjai egy hasonmással helyettesítették, hogy karrierje és a profit áramlása folytatódhasson.

Hirdetés

Hát, nem tudjuk… szerintünk az egész kamu, de vannak, akik régóta gyűjtögetik a “bizonyítékokat” arra, hogy Eminemet helyettesítették. Van, aki fotók tucatjaival próbálja igazolni, hogy a rappert kicserélték, mások a dalszövegeiben vélnek felfedezni jelentős változásokat, míg megint mások azt mondják, nem is hasonmás, hanem egy android helyettesíti a világsztárt.

Eminem

Haja, fülformája és tekintete sem ugyanaz – állítják egyesek. Szerintünk viszont egyszerűen csak telik az idő felette is, amit talán próbált néhány késleltető beavatkozással lelassítani (a sztárok elég hiú emberek, szóval ez az ő köreikben teljesen magától értetődő egy idő után).

Eminem ear

Eminem 2

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés