Ez tetszeni fog: íme, a leghíresebb kínai pornószínésznők

Sokan szeretik az ázsiai pornószínésznőket, és közülük olyanok is vannak, akik a kínai lányokat részesítik előnyben filmválasztásnál – ha megnézed összeállításunkat a leghíresebb kínai pornós csajokról (akik közül sokan az Egyesült Államokban csináltak karriert), akkor látni fogod, hogy ez nem véletlen…

Hirdetés

Kobe Tai anyukája kínai, apukája japán, de egy amerikai házaspár fogadta örökbe, akik Carla Carternek nevezték el, és San Diegóba költöztek vele, amikor még kisbaba volt. 24 évesen kezdett pornózni, és karrierje során – 1996 és 2003 közt – 77 felnőttfilmben szerepelt. 2011-ben a Complex “minden idők legdögösebb ázsiai pornósztárjai” című listáján az első helyre került, emellett több “szakmai” díjra is jelölték.

kínai pornószínésznő

Kaylani Lei filippínó és kínai felmenőkkel büszkélkedhet, de ő is az Egyesült Államokban nőtt fel. 2002 óta több mint 200 pornófilmben szerepelt, és több rangos díjra jelölték – 2008-ban az év pornószínésznője, 2015-ben pedig bekerült az AVN Hall of Fame-be.

kínai pornószínésznő2

Annabel Chong eredeti neve Grace Quek, és Szingapúrban született. 1995-ben, 22 évesen arról vált híressé, hogy abban az évben (január 19-én, hogy pontosak legyünk) részt vett a világ legnagyobb gang bangjében: 70 férfivel létesített 251 szexuális aktust. De nemcsak a világrekordra lehet büszke, hanem jogi tanulmányaira is. Azóta ismét Grace-nek hívják, és webfejlesztéssel foglalkozik.

kínai pornószínésznő3

Avena Lee Las Vegasból származik, thai és kínai szülők gyermekeként látta meg a napvilágot. 2002 óta több mint 120 felnőttfilmben mutatta meg bájait, na meg piercingjeit és a hátát borító méretes tetoválást. 2012-ben visszavonult, azóta DJ-ként dolgozik.

kínai pornószínésznő4

Ava Devine, vagy ahogy sokszor írják a nevét, Ava Divine sztriptíztáncosnőként dolgozott, mielőtt húszas évei végén a hardcore pornó világában kötött ki. A spanyol, olasz és kínai felmenőkkel rendelkező egzotikus szépség nyitottságáról ismert, na és arról, hogy immár több mint 340 filmben mutatta meg tehetségét.

kínai pornószínésznő5

Evelyn Lin azon ritka kínai pornósztárok egyike, akik tényleg Kínában születtek. A főiskola alatt ismerkedett meg egy fotóssal, aki megkérdezte tőle, nem vállalna-e pár meztelen fotót, és mivel Evelyn mindig is szerette a testét, igent mondott – aztán a pornóiparban találta magát, ahol többnyire jó kislányként vagy a kedves szomszéd lányként megmutatja vadabb oldalát: hardcore és lazább jeleneteket is bevállalt. Neki is van piercingje és tetoválása is.

kínai pornószínésznő6

Forrás: break.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés