Ilyen lesz az új Nokia 3310, és ennyibe kerülhet majd

Sokan megörültek, amikor kiderült, hogy a 2000-ben bemutatott, és később a Nokia egyik kultmobiljává vált 3310-est ismét piacra dobják – igaz, kicsit modernizált változatban. A készüléket vasárnap mutathatják be a barcelonai Mobile World Congress-en, de a legjobb hír talán az, hogy a finnek nem sokat változtattak az ikonikus készüléken. “Butatelefon” marad – tehát mellőzik az androidot -, és dizájnját illetően is hű marad az eredetihez – mondjuk az első hírek szerint az új modell valamivel vékonyabb és könnyebb lesz az anno több mint 100 millió példányban értékesített elődjénél.

Hirdetés

A billentyűk és a képernyő is csak egy picit változik majd: a gombok kicsit nagyobbak lesznek, a képernyő viszont nem csak méretében változik, hanem színes is lesz – igaz, alacsony felbontású marad, így a LadBible szerint az aksi akár hét napig is bírhatja. És hogy mennyiért lesz elérhető? A korábbi információk szerint az új 3310-es 59 euróba kerülhet, ami nálunk a mi becsléseink szerint úgy 20 ezer forint körüli összegre kerekedhet föl.

Az új Nokia 3310-et valószínűleg több színváltozatban is piacra dobják – neked a piros, a sárga vagy a zöld jön be leginkább?

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés