Izland elnöke betiltaná az ananászt a pizzafeltétek listáján

“Szeretjük”, amikor országok vezetői világmegváltó kérdésekkel foglalkoznak, mint például, hogy szerintük legyen-e választható feltét a pizzákon az ananász, vagy sem. Az izlandi elnök nemrég erről is értekezett – tegyük gyorsan hozzá, hogy a számunkra nem túl könnyen kiejthető és megjegyezhető nevű államfő, Guðni Th. Jóhannesson az észak-izlandi Akureyri középiskolájában másról is beszélt a diákoknak és tanáraiknak (az iskola történetéről, illetve országuk elmúlt évének fontos eseményeiről is). Az eredetileg történelemtanári diplomával rendelkező elnököt ezután kérdezhették a diákok, és természetesen szóba került a foci meg a pizza is.

Hirdetés

Az államfő elmondta a diákoknak, hogy kedvenc angol csapata a Manchester United, majd rátértek a pizzára, és azt mondta: ő alapvetően ellenzi, hogy olyan dolgok, mint az ananász, feltétként a tésztára kerüljenek.

via GIPHY

Majd azt is hozzátette: ha ő egyedül dönthetne bizonyos dolgokról, akkor az ananász feltétként való használatának tilalmát is bevezetné.

via GIPHY

Nem akarunk belegondolni, vajon milyen gyerekkori trauma után lehetnek ilyen ellenérzései a gyümölcs ellen, de abban biztosak vagyunk, hogy Izlandon is sokan örülnek a szabad választás lehetőségének – a pizzafeltéteket érintően is.

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés