Ő volt a világ legszebb kislánya – megmutatjuk, hogy néz ki most

Ritka, ha egy gyereksztárt vagy gyerekmodellt nem vakít el a siker, a pénz, a csillogás, és normális ember lesz belőle – úgy viszonylag. Na meg, hogy tinédzserként és majd felnőttként is örömmel és alázattal űzi azt a hivatást, ami kiskorában híressé tette őt. Mi úgy látjuk, Thylane Blondeau esetében is épp ez a helyzet: ha emlékszel rá, őt kiáltották ki régebben a világ legszebb kislányának. Thylane négyévesen kezdett modellkedni, tízévesen jött egy botrányos Vogue szereplés, de most, 16 évesen úgy tűnik, nagyon is helyén van az esze és a szíve – na és persze, úgy nem mellékesen most is érdemes rápillantani a képeire!

Hirdetés

Thylane beleszületett a francia sztárvilágba. Apukája Patrick Blondeau focista, anyukája pedig Véronika Loubry színésznő. A kislányt sokak szerint túl hamar vezették be a gyerekmodellkedés világába.

Thylane Blondeau1 Thylane Blondeau3 Thylane Blondeau4 Thylane Blondeau6

2005-ben Jean Paul Gaultier divatshow-ján ő is végigvonult a kifutón.

Thylane Blondeau2

2011-ben, tízévesen a Vogue magazinnak állt modellt egy olyan fotósorozathoz, ami világszerte kiverte a biztosítékot. Sokan helytelenítették a gyerekmodellek alkalmazását. Azt mondták, ez a hivatás szexualizálja a kisfiúkat, kislányokat (amúgy is elég beteg világban élünk, nem kell még ez is – állították a tiltakozók), illetve negatívan befolyásolja a kicsik énképét és a jövőjüket.

 

Thylane Blondeau7 Thylane Blondeau5

Thylane néhány éve aláírt az IMG ügynökséggel, és most, 16 évesen sikeres modell. Instagramon talán még népszerűbb, mint a való életben.

Thylane Blondeau8 Thylane Blondeau9 Thylane Blondeau10 Thylane Blondeau11

“Azt szeretem legjobban a modellkedésben, hogy mindig új fotósokat és sminkeseket ismerhetek meg. És persze imádom felpróbálni azokat a szép ruhákat is” – mondta 2015-ben a Teen Vogue-nak.

Thylane Blondeau12 Thylane Blondeau13 Thylane Blondeau14

A modellkedés mellett szeretne anyukája nyomdokaiba lépni, és színésznőként is megmutatni, mit tud – Thylane játszott a Belle & Sébastien: A kaland folytatódik című 2015-ös francia filmben

Thylane Blondeau15

2016-ban részt vett a Párizsi Divathéten, és interjút adott a W magazinnak. Ebben azt is megkérdezték tőle, mint csinál az aznapi divatshow után, mire Thylane így felelt: “hazamegyek, pihenek egy kicsit, holnap pedig iskolába megyek”.

Thylane Blondeau19 Thylane Blondeau16 Thylane Blondeau18 Thylane Blondeau17

Forrás: Twentytwowords.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés