Videó: ez történt a kígyóval, aki lenyelt egy teniszlabdát

A kígyókat lehet szeretni vagy nem szeretni, de mi egy dologban majdnem biztosak vagyunk: nem túl eszes állatkák. Emlékszel arra a példányra, aki egy lány fültágítójába szorult bele, és a kórházban ért véget az estéjük? Nos, itt a következő nem mindennapi eset: ez az észlény csúszómászó egy teniszlabdát nyelt le.

Hirdetés

Gazdáinak nagy szerencséje volt, hogy megtalálták Trish Predergast-ot, aki korábban egy állatorvosi rendelőben dolgozott nővérként – ő tudta, mit kell tenni az öt láb hosszú állattal. Így nézett ki a kígyó a teniszlabda lenyelése után:

Trish Predergast, a former veterinary nurse, was caught off guard when she was tasked with removing a tennis ball from the inside of a 5-foot-long snake.

Mutatunk röntgenképeket is:

If you think this sounds too crazy to be true, here's the X-ray.

After lining the snake’s stomach with oils, Predergast began a 30-minute operation to get the tennis ball out of the surely uncomfortable reptile.

Végül Trish-nek úgy fél óra után sikerült “kioperálni” a kígyóból a teniszlabdát. A videó elég undorító, előre szólunk, szóval csak akkor nézd meg, ha bírod az ilyesmit.

Forrás: Viralnova.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés