Egy éve nem piál – a Redditen mutatta meg, mennyit változott

Egy év elég gyorsan elszalad, de ugyanakkor nagyon sok mindent el lehet érni 365 nap leforgása alatt. Ezt bizonyítja egy Klamsykrawl nevű Reddit-felhasználó története is, aki nagy piás volt, sőt, rá nem túlzás azt mondani, hogy elég kemény alkoholistaként tengette mindennapjait. A srác minden este 12 sört és egy üveg bort fogyasztott el, amit a hétvégéken még durvább csapatások követtek. Azt nem tudjuk, hogy pontosan mi vette őt rá arra, hogy szakítson a piával, egyszer s mindenkorra, de az tény, hogy egy éve egy kortyot sem ivott, és most megmutatta, mennyit változott az elmúlt hónapok során.

Hirdetés

A srác 24 kilót fogyott, ad magára, erősebb és kiegyensúlyozottabb lett. Azt mondja, mentálisan is megerősödött, nem csak fizikailag, nem mellesleg ezerszer jobban érzi magát, és boldogabb, mint amikor az alkohol volt napja fénypontja.

Nem tagadja, hogy még mindig vannak nehéz időszakok, de a pohár után nem nyúlna soha többé. Mert hát egy pohár után jön a következő, aztán még egy és még egy… aztán azon kapná magát, hogy megint iszik, hónapok telnek el, és neki romokban az élete. Ebből pedig úgy érzi, még egyszer nem lenne képes kikecmeregni.

“Még mindig vannak nehéz időszakaim, de olyan sok pozitív dolog is történik körülöttem, hogy most már tényleg egyre könnyebb józannak maradnom” – mondta, hozzátéve, hogy mindenkinek azt tanácsolja: ki lehet szállni, csak az elhatározás után tényleg tegyünk is egy lépést. Nem kell nagy dologra gondolni, elég egy kis lépés is. “Nagy kihívás, de érdemes vállalni” – állítja a srác, aki szerintünk büszke lehet magára. 

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés