Ezért kéri a PornHub, hogy vállaljunk be egy kis pandaszex-videót

A PornHubról biztosan neked is egy dolog jut eszedbe, de elsőre biztosan te sem a jótékonykodásra gondolsz. Eltaláltuk? Márpedig most a népszerű weboldal ebben is igazán nagyot akar villantani. Azt kérik ugyanis mindenkitől, hogy tessék pandajelmezbe bújni, vagy legalább valami pandaszerű testfestést bevállalni, aztán üzekedni egy jót a párunkkal. Ezt vegyük videóra, küldjük el nekik, ők pedig ezen felvételekkel segítenek megmenteni a pandákat a kihalástól. Hogy ezt mégis hogyan?

Hirdetés

Hát, a pandák nem éppen a ketrecrázó szexuális életükről híresek – a hímek egész nap csak zabálnak, nem annyira érdekli őket a szex, a nőstények pedig egy évben csak néhány napig akarják igazán a párosodást. Fogságban mindkét félnél még rosszabb a helyzet. Ennek is köszönhető, hogy az óriáspandák száma vészesen fogy, és ha nem teszünk valamit, bizony gyorsan a kihalt állatok listájára kerülhetnek.

Panda Costumes

Ez ellen persze a gondozóik próbálnak tenni – például pandapornót mutatnak a mackóknak, hogy ezzel is fokozzák szexuális érdeklődésüket. Szerencsére annyira nem okos állatok, hogy felismerjék, ha a képeken nem igazi pandák ungabungáznak, hanem mondjuk csak pandáknak öltözött emberek… Hát, egy jó ügy érdekében szerintünk most érdemes lehet túltenni magunkat a “ki is itt az ostoba állat?!” jellegű kérdéseken, és mindent beleadni az óriáspandák megmentéséért. Annál is inkább, mert a PornHub minden feltöltött videó után 100 dollárt, és minden pandapornó-néző után egy-egy centet adományoz majd pandamentő szervezeteknek.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés