Így tudhatod meg, kik töröltek téged ismerőseik közül a Facebookon

Veled is biztosan előfordult már, hogy azt láttad, valamennyivel kevesebb ismerősöd van a Facebookon, vagy egyik rég nem látott ismerősödnek szembe jött egy hozzászólása valamelyik közös barátotok kutyás-cicás fotója alatt, és az illető nevére kattintva azt láthattad, hogy már nem vagytok ismerősök a legnépszerűbb közösségi oldalon. Nos, a jövőben megspórolhatod magadnak az ilyen meglepetéseket (még akkor is, ha amúgy nem hat meg túlságosan az a pár arc, akik képesek egy kattintással elvágni a kapcsolatukat veled). Létezik ugyanis egy ingyenes app, ami megmondja, kik töröltek téged ismerőseik közül. A Who Deleted Me letölthető Androidra, iOs-re, illetve ha asztali gépeden Chrome vagy Firefox fut, akkor ott is használhatod ingyenes plug-in formájában. Hogyan működik? Nagyon egyszerűen: minden egyes belépésnél számba veszi az aktuális Facebook barátaidat, majd összehasonlítja az adatokat az előző mentett listával. Ha a kettő közt eltérés van, vagyis valaki törölt téged vagy megszüntette a profilját, azt jelzi.

Hirdetés

Arra nem alkalmas az app, hogy megmondja, a múltban kik töröltek téged Facebook ismerőseik közül – szóval a nyomon követést csak onnantól tudod indítani, amikor letöltöd az alkalmazást vagy a plug-int.

 

Ha átesnél a ló túloldalára, akkor akár arra is tudod használni az alkalmazást, hogy megnézd, barátaid mikor voltak fent utoljára Facebookon – de szerintünk nagyobb bizalomra vall, ha ezt inkább megkérdezed tőlük.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés