Hogy mi történt a Jackass sztárjaival az elmúlt években? Most eláruljuk!

Bam Margera, Johnny Knoxwille, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Wee Man, Preston Lacy, Dave England és Ehren McGhehey számodra is régi ismerősök lehetnek, már persze idézőjelben, ha nézted a Jackass-t. Hogy mi történt velük az elmúlt években? Nos, szegény Ryan Dunn ugye elhunyt, de a többiekkel nem kevés dolog történt – hadd meséljük el röviden.

Hirdetés

Steve-O szakképzett bohóc, aki az érettségi után bolhapiacokon szórakoztatta a népet. Fel is vette produkcióit, ahogyan azt is, milyen őrületes trükkökre és mutatványokra képes gördeszkájával. Ez utóbbiakat el is küldte Jeff Tremaine-nek, aki akkoriban a Big Brother nevű deszkás magazin szerkesztője volt, és neki eléggé bejöttek a srác őrültségei. Ismerős a neve? Nem véletlenül, ő lett a Jackass rendezője, aki Steve-O-nak is szerepet szánt a show-ban. A kezdeti sikerek után Steve-O alkohol- és drogproblémái miatt hallatott magáról, számos alkalommal le is tartóztatták. A Jackass-film forgatása során állítólag végig részeg volt, vagy drogok hatása alatt dolgozott.

A film sikere után jött a Steve-O: Out On Bail című sorozata, majd a Wildboyz, amiben Chris Pontiusszal szerepeltek. Ezt követte a második Jackass film (és még keményebb drogok), majd Hard As a Rock címmel Steve-O első rap albuma. Sokan ma sem tudják eldönteni, hogy ezeket a vicces szövegeket paródiának szánta-e, vagy komolyan gondolta, de ez talán örök rejtély marad…

A drogokkal és az alkohollal való kapcsolata ezután elég hektikus volt: egyszer olyan e-mailt kaptak a barátai, mely azt sugallta, hogy öngyilkosságot kísérel meg (ezután kapott pszichiátriai segítséget és ment rehabra), egyszer viszont 115 napig nem nyúlt semmiféle cucchoz. Jackass 3D-t már teljesen tisztán forgatta, sőt, utána át is tért a vegán étrendre – vagy inkább életmódra. Később a stand up comedy felé nyitott, és feltűnt a Channel 4 The Jump című műsorában, ahol összejött Stacey Solomonnal, most pedig már egy ideje az ismert tetoválóművész Kat Von D-vel jár. Ez pedig az egyik legutóbbi akciója: 

Chris Pontius nevét az előbb már említettük a Steve-O-val közösen készített Wildboyz kapcsán, de nem ez az egyetlen dolog, amivel a különböző karakterek (a partizó sráctól az ördögig) megformálásáról ismert srác foglalkozott az elmúlt évek során. A szörfözés és a blogolás mellett leginkább a stand up comedy felé nyitott ő is – most épp Ausztráliában és Új-Zélandon turnézik Dave England, Wee Man és Preston Lacy társaságában, ahol sztorizgatnak, viccelődnek, bemutatnak pár őrültséget és szerintünk nem mellesleg feltölthetik kicsit a kasszájukat. Emellett Wee Mannel van egy közös Facebook Live Show-juk is, The Boy and Man Show címmel, amiben korábban vendégként Johnny Knoxwille is szerepelt.

Jason “Wee Man” Acuna profi deszkás, Jeff Tremaine-nel dolgozott a Big Brother magazinnál. Innen vált a Jackass egyik legemlékezetesebb arcává, és a sorozat után sem unatkozott. 2010-ben a Chronic Tacos franchise étterem lánc tulajdonosa lett, 2012-ben pedig az Elf-Man című karácsonyi filmben egy olyan manót alakított, aki megmenti a világot. Ahogy az előbb Chris Pontius kapcsán említettük, most épp együtt turnéznak Dave England és Preston Lacy társaságában a Jackass Filthy Seppo Tour-on Ausztráliában és Új-Zélandon. 

Wee Man jó cimborája, a számtalanszor megszivatott Preston Lacy is a stand up comedy irányába mozdult a sorozat sikere után: elindította a “Preston Lacy: Fat Chance Tour”-t, illetve számos filmes produkcióban is szerepelt, kisebb-nagyobb sikerrel. 2010-ben marihuána birtoklása miatt került bajba… ejnye, rossz fiú!

Dave England nagy deszkás és snowboardos – utóbbitól az sem vette el a kedvét, hogy egy snowboard-balesetét az egyik heréje bánta. Ez még a Jackass sikerei előtt történt, utána pedig a WWE Network Swerved című prank sorozatában tűnt fel, illetve nem mellékesen családot alapított. Négy gyereke van: Roan, Clyde és Van, illetve az egy szem lány, Ruby.

Végezetül Ehren McGhehey, vagyis Danger Ehren – hát, róla lehetett a legkevesebbet hallani a Jackass sikerei óta. Szerepelt az IFC Network Portlandia című sorozatában, illetve a All Hell Breaks Loose című produkcióban, aminek az executive producere is volt. De inkább a kamera másik oldalán alkot, ugyanis az utóbbi időben fotósként dolgozik.

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés