Jön a Trainspotting harmadik része? Danny Boyle válaszolt

Sokaknak annyira tetszett a T2 Trainspotting, hogy máris arról suttognak, vajon lesz-e a népszerű filmeknek harmadik része? A rendezőt, Danny Boyle-t is megkérdezték, méghozzá a Hollywood Reportertől, és ő nem is váratta sokáig a nagyérdeműt a válasszal: a harmadik rész (szóval lesz) valószínűleg Irvine Welsh “The Blade Artist” című, áprilisban megjelenő regényén alapul majd, ami Francis Begbie múltjáról szól. A Sickchirpse azt írja, végigkövethetjük majd a karaktert, amint Kaliforniába költözik, hogy szobrász válhasson belőle. Mármint a regényben.

Hirdetés

De hogy a harmadik Trainspotting mozitól mit várhatunk? “Ez egy olyan történet, ami önmagában állja meg a helyét, így nem hívhatjuk T3-nak, annak ellenére sem, hogy az ismert karakterek felbukkannak. Mert ez csak pillanatokra történik meg. Ez inkább egy spinoff lehetne” – fejtegette a rendező. A Begbie-t alakító Robert Carlyle pedig azt mondta, ő simán benne lenne egy ilyen produkcióban, mert karakterében szerinte sokkal több van. Annak is nagyon örül, hogy ezt már a Trainspotting második részében megmutathatta.

Begbie

Arról viszont egyelőre egy szó sem esett, meddig kell majd várnunk a legújabb Trainspotting mozira – a T2-re is 20 évig kellett.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés