“Keresztre feszítette” kisfiát, mert nem volt kész a házi feladata

Előfordult, hogy a szüleid megbüntettek, mert nem volt kész a házi feladatod? Mondjuk egy estére elvették az Xboxodat, vagy nem engedtek el egy olyan programra, ahová nagyon vágytál a barátaiddal? Nos, bármennyire rosszul esett is ez akkor neked, azt kell mondanunk, hogy semmi ahhoz képest, amit egy 10 éves fiúval tett az apja: a férfi “keresztre feszítette” gyermekét, mert annak nem volt kész a leckéje.

Hirdetés

A szigorú apa szerint az egész nem volt komoly, és különben is, pár óra múlva (!) fia lejöhetett a ládáról, és kezét is kikötözte, de mi nagyon kíváncsiak vagyunk arra, ő vajon mit tenne, ha vele csinálná meg ezt valaki (mondjuk mert később pakolta ki zöldséges üzletében a ládákat).

keresztre feszített fiú

A képet a férfi szomszédai készítették, akik eddig is morogtak az orruk alatt, milyen szigorúan bánik a boltos a két fiával. Az apa most dühös a szomszédokra, mert lefotózták a gyereket, és kitart amellett, hogy a nyilvános megalázástól a fiú majd észhez tér, és legközelebb megcsinálja a házi feladatát. Azt nem tudjuk, milyen folytatása lesz az ügynek, de gyanítjuk, hogy minden így megy majd tovább a családban, ahogy eddig.

Forrás: Metro.co.uk , fotó: Asia Wire

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés