Kihaltnak hitt embercsoport egyik tagját vették videóra ezek a motorosok?

A legtöbb ember szerint az indonéz szigetvilágban élt Mante törzs csupán egy legenda, mások szerint viszont ezeknek a kis embereknek a létezésére talált újabb bizonyítékot egy motoros csapat. A társaság Szumátra északi részén, Banda Aceh közelében, egy elhagyatott vidéken futó földúton járt épp, amikor egy alacsony növésű, félmeztelen emberkére lettek figyelmesek. Egyikük el is esett motorjával, de a többiek már arra figyeltek, milyen fürgén iszkol egy a rejtélyes idegen. Nyomába eredtek, de az beugrott a bokrok közé, és eltűnt – hűlt helyét meg méretes botját hagyva csak maga mögött.

Hirdetés

Itt nézheted meg az esetről készült felvételt.

Az erdőkben élő, a többi ember elől rejtőzködő és menekülő Mante törzsről korábban egyetlen feljegyzés szólt csak: a 17. században állítólag elkapták két tagjukat, és a szultánnak adták őket. A hobbitszerű emberek létezésében nem kételkedők viszont azt mondják, az indonéziai Flores szigetén éltek, csupán egy méter magasra nőnek meg, agyuk kisebb a mai emberénél, és nincsen álluk.

An ancient race of small 'hobbit-like' humans lived on the Indonesian island of Flores, on the other side of the archipelago, around 50,000 years ago. They stood at around 3-and-a-half feet tall and had smaller brains

Ezt támasztja alá egy, az ötvenezer éve élt Homo floresiensisről (ezeknek a hobbitszerű lényeknek a tudományos neve – a szerk) 2003-ban talált lelet is.

A group of bikers were mystified when they came across a half-naked tribesman running down a dirt track in Banda Aceh, Indonesia

De hogy vajon a kis ember, akit a motorosok láttak, ennek a kihaltnak hitt embercsoportnak egy tagja-e, vagy sem, azt szerintünk nehezen fogjuk valaha is biztosan megtudni.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés