A maffiával fenyegette meg diákját a szex után a tanárnő

A világ minden tájáról lehet hallani olyan esetekről, melyek arról szólnak, hogy intim kapcsolat alakult ki tanár és diák között. A románcok általában rövid ideig tartanak, azonban most egy olyanról számolunk be, mely még csak ki sem forrt rendesen.

Hirdetés

A 39 éves Allison Marchese egy ideje meztelen képeket küldözgetett a 17 éves tanítványának, aki egyszer csak beadta a derekát a tanárnő csábításának és tanítás után egymásnak estek az egyik teremben. A tanárnő orális mutatványa közben a srác teljesen beparázott és le akarta fújni az egészet, ráadásul a tanárnőtől pénzt is követelt a titok megtartása miatt. A hölgynek több sem kellett ennél, előhozakodott a maffiakapcsolataival és megfenyegette a srácot, hogy ha bármi is kitudódik, akkor bizony többet nem fog focizni.

A srác úgy tűnik, hogy ennél a pontnál még jobban berezelt és feljelentette a tanárnőt, akiről kiderült, hogy férje szintén a szóban forgó iskolában dolgozik. Kíváncsian várjuk a sztori folytatását és, hogy vajon tényleg elkapja-e valaki a srácot, amikor is ő legkevésbé számít rá.

(forrás: Sickchirpse)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés