Örömkönnyek: alig ismert magára a hajléktalanból lett hipster

Jose Antonio Mallorcán él. A férfi egykor villanyszerelőként dolgozott, de elmondása szerint depressziója miatt csúszott ki a lába alól a talaj… mindent elveszített, az 55 éves férfi körülbelül 25 évet élt le hajléktalanként. Már nem él az utcán, amit egy igen látványos változásnak köszönhet. Salva Garcia, a menő La Salvajeria fodrász szalon tulajdonosa ugyanis – miután minden nap azt figyelte, hogy az üzletével szemben lévő téren némi apróért cserébe hogyan irányítja a szabad parkolóhelyekre a kocsikat a Josetének becézett hontalan férfi – behívta az üzletébe, és egy hosszú órákig tartó folyamat során hipsterré alakították az 55 éves férfit.

Hirdetés

A következő videóban láthatod, mennyire örült Josete, még néhány örömkönnyet is elmorzsolt… ő maga is alig ismert rá arra, aki a tükörből visszanézett rá, így nem is csoda, ha sem az ismerős pincér, sem a járókelők, sem a helyi hölgyek nem ismerték meg.

A videó 2015-ben készült, de csak most terjedt el a neten, miután a La Salvajeria 3. születésnapja alkalmából újra megosztotta a szalon Facebook oldala.

homeless-man-2 homeless-man3 homeless-man4

Az egykori hajléktalan még 2015-ben jelentős anyagi támogatást kapott valakitől, aki névtelen akar maradni, így már nem él az utcán. Jobban ad magára, de a haja megint ősz. Azt mondja, dolgozni akar, de nem túl biztató hír vele kapcsolatban, hogy azóta – lassan két éve – sincs állása. Pedig ennél jobb esélyt nem sokan kapnak az életben az újrakezdésre!

homeless-man5 homeless-man6 homeless-man7

Forrás: Metro.co.uk és TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés