Sorozatgyilkosok, akikből akár miniszterelnök is lehetne

A sorozatgyilkosok okos, intelligens figurák, akik pontosan tudják, kit milyen szavakkal és gesztusokkal lehet levenni a lábukról – talán ezért jelent meg a Sickchirpse-en egy meglepő összeállítás, melyben azt taglalják, hogy mely sorozatgyilkosokból lehetne akár miniszterelnök is. Érdekes felvetés? Hát, ahogy a cikkben írják, néha azok lesznek a befutók, akikről a legkevésbé gondolnánk…

Hirdetés

Ted Bundy – környezete normális, laza csávónak gondolta, miközben ő a hetvenes években egymás után követte el szörnyűségeit: nők tucatjait kapta el, erőszakolta- és ölte meg. A férfi annyira értett az emberek nyelvén, és annyira jófejnek tűnt, hogy még a börtönőrökkel is összebarátkozott, így tudott egyszer lelécelni a hűvösről.

Edmund Kemper – a mindig laza, szépen beszélő sorozatgyilkos és hullagyalázó 15 évesen megölte nagyszüleit, majd megcsonkított néhány stoppos hölgyet, aztán a végén megölte az anyját és feladta magát. Saját elcseszettségéről nyíltan és őszintén beszélt… talán nem is csoda, ha egyesek annak ellenére is szimpátiát kezdtek érezni iránta, hogy mennyire borzalmas dolgokat tett.

Jeffrey Dahmer – Kemperhez hasonlóan őt is sokan kedvelni kezdték, annak ellenére, hogy megcsonkított embereket, másokra savat öntött, megint másoknak belefúrt a koponyájába. A Sickchirpse írása szerint valószínűleg születésétől fogva nem stimmelt vele valami, majd tinédzserként túl erőszakos szexuális fantáziák rabja lett, amiktől nem tudott szabadulni. A börtönben megtért, és azt mondta, kész elfogadni a büntetését. Életfogytiglant kapott, de a börtönben három év múlva halálra verték – egy Christopher Scarver nevű fiatal férfi egy seprűnyéllel ölte meg – 1994. november 28-án.

Richard Ramirez – a Los Angeles környékieket terrorizáló Night Stalker a nyolcvanas években volt aktív: kirabolta, megerőszakolta és megölte kiszemelt áldozatait. Mivel jóképű, laza és elbűvölő pasas volt, akiben sok nő szerint Jim Morrison és Sixto Rodrigez vonásai keveredtek, Ramirez hatalmas rajongótáborra tett szert. Annak ellenére is, amiket tett az emberekkel…

Ramirez Hernandez

Glen Rogers – a “Casanova gyilkosként” is emlegetett férfi annyira vonzó és jóképű volt, hogy gyerekjátéknak számított neki újabb és újabb nőket felszedni különböző bárokban… és ezek a nők soha többé nem tértek haza. Állítása szerint több mint 70 nőt ölt meg, de csak négy hölgy és egy férfi meggyilkolása ügyében találták bűnösnek. Most is halálbüntetésének végrehajtását várja, immár 2005 óta. Szerintünk amíg él, – ha gyilkolni már nincs is esélye, de – folytatja a szívek összetörését.

Glen Rogers

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés