Túlsúlyosan nem kellett már a barátnőjének, ezt a változást egy év alatt érte el!

Miro Judt nem is olyan régen még hatéves párkapcsolatában élt, kényelmesen, nagyokat kajálva kedvenc gyorséttermeinek kínálatából. Ő talán észre sem vette, hogy a mérleg már 133 kilót mutat alatta, nincs kedve és energiája az otthoni dolgokhoz… barátnője pedig besokallt és szakított vele. Miro ezt úgy értelmezte, hogy a súlya miatt nem kellett a lánynak (ne firtassuk, de talán más dolgok is hozzájárultak a szakításhoz), így hát vett egy nagy levegőt, és elhatározta, hogy megváltozik. Hogy megmutatja a lánynak, mit veszít azzal, hogy szakított vele. Ami ezután jött, arra szerintünk kevesen számítottak: a 33 éves férfi egy év alatt 38 kilót fogyott, illetve szépen ki is gyúrta magát.

Hirdetés

Első lépésként az étrendjén változtatott: halat, csirkét, tojásfehérjét és protein shake-eket kezdett fogyasztani. Új étrendje összeállításában egy testépítő segített neki, aki rendszeresen jár versenyekre is. Talán ez inspirálta Mirót, hogy ő is belevesse magát a testépítésbe, és ma már ne áruházi munkásként, hanem a fitnesz világában dolgozhasson.

Közben egy randizós app segítségével találkozott egy Victoria nevű modellel, akivel már nemcsak hogy együtt járnak, de együtt is edzenek. Miro azt mondja, eleinte csak önbizalmát szerette volna visszaszerezni, de most már persze más a helyzet – Victoria és ő egy pár. Az exének viszont hálás lehet, mert ha úgy vesszük, ő rázta fel a srácot a szakítással, és Miro ezután változtatott az életén.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés