Barátnője öngyilkos prankje után megölte magát egy 11 éves fiú

Számunkra eléggé a Rómeó és Júliát idézi a következő történet – előre szólunk, sajnos félig-meddig a vége is hasonló. Egy 13 éves lány valami oknál fogva jó ötletnek tartotta, hogy szivatásból elhitesse a világgal, hogy öngyilkos lett. A prankbe bevonta pár haverját, akik a közösségi média oldalakon posztoltak pár dolgot róla – meggyőzve a lány 11 éves barátját, Tysen Benzt, hogy a barátnője halott. A srác pedig nem sokat gondolkodott: azt mondta, az ő életének így nincs értelme, és megölte magát. A folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva sem a lány nevét nem lehet tudni, sem azt, pontosan mi történt, de az tény, hogy a fiút az anyukája találta meg még március közepén. Kórházba vitték, de három hét múlva meghalt.

Hirdetés

Az anya nem találkozott a fia barátnőjével, és azt sem tudta, hogy a srácnak lett egy telefonja – az ő tudta nélkül szerezte egy haverjától. A nő most két dolgot akar: hogy a lányt vonják felelősségre, és fizessen meg azért, amit tett, másrészt pedig, hogy a többi szülő ne vegye félvállról az internet és az iskolai zaklatások veszélyeit, és beszélgessenek a gyerekeikkel. Most már ő is nagyon bánja, hogy ezt nem tette többször.

A fiút mindenki szerette, mert mindig kedves és vidám természetével mosolyt csalt az emberek arcára. Barátainak és a családjának már most nagyon hiányzik.

“Together for Tysen”, vagyis együtt Tysenért – ezt a jelet barátai találták ki a srác tiszteletére, így emlékeznek rá.

Forrás: Metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés