Ezért tűnt el a hollywoodi filmekből Eddie Murphy

48 óra, Beverly Hills-i zsaru, Amerikába jöttem, Szerepcsere, Bölcsek kövére, Harlemi éjszakák, Norbit, Shrek-mozik – ezt a felsorolást biztosan te is tovább tudnád még folytatni Eddie Murphy további filmjeinek címeivel. Nem véletlen: volt idő, amikor mindenütt ott volt Hollywoodban, kis túlzással nem volt nélküle ütős vígjáték. De ezeknek az időknek vége, a színész gyakorlatilag eltűnt a filmkészítés fővárosából – a LadBible röviden összegezte ennek lehetséges okait.

Hirdetés

Eddie Murphy 2013-ban az The Ellen DeGeneres Show egyik adásának vendége volt, és arról is őszintén beszélt, hogy manapság már sokkal válogatósabb, ha küldenek neki egy-egy forgatókönyvet. Azt mondta, csak az igazán jókat akarja elvállalni. Azok az idők már elmúltak, amikor jó pénzért szinte bármire rábólintott. Befutott, már megteheti.

eddie murphy animated GIF

Az 56 éves színésznek nagy családja van – öt nőtől összesen kilenc gyereke született. Eddig. Most Paige Butcher a párja, akivel tavaly született meg közös gyermekük – egy Izzy nevű kislány. A nagy család pedig időigényes dolog.

Eddie Murphy korábban azt nyilatkozta, hogy 50 évesen abbahagyja a filmezést. Részben, mert egy ideje a zenélés már sokkal jobban érdekli.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés