Ha bunyóra kerülne a sor, Vin Diesel tényleg legyőzné Dwayne Johnsont?

Arról már mi is írtunk korábban, hogy Vin Diesel és Dwayne “The Rock” Johnson közt (rossz szóviccel élve) “halálos iramban” mérgesedett el a viszony a Fast & Furious 8 mozi forgatásán. Ha emlékeztek, a sztori nagyjából annyi volt, hogy a Szikla nem bírta tovább kollégája “nem professzionális” viselkedését, és egy Facebook posztban kezdett dühöngeni – név nélkül, de nyilván elég gyorsan kitudódott, hogy kinek szánta a szavait. A forgatáson egyébként Johnsont bírták jobban a stábtagok, Dieselre viszont jó páran fújtak, arrogáns viselkedése és sztárallűrjei miatt – például, hogy rendszeresen félórát vagy akár egy órát is késett a megbeszélt időpontokról.

Hirdetés

Sokan viszont The Rockra is haragudtak meg, amikor ezzel az említett poszttal tovább hergelte a kedélyeket a közösségi médiában, és még döcögősebbé tette a forgatás utolsó napjait.

Bár a két híresség megbeszélte a dolgokat, sőt, Vin Diesel egy interjúban azt mondta, The Rock nem úgy gondolta az egészet, ők “tesók”, sőt, az ő házában a Sziklát csak “Uncle Dwayne” néven emlegetik, a TMZ úgy tudja, hogy Diesel – nyilván nem a kamerák előtt – azt is megemlítette, hogy ha bunyóról lenne szó, ő aztán leverné Johnsont.

Szerintünk megpróbálhatná – ők kiengednék a feszkót, mi meg nyernénk egy jó, szórakoztató kis ketrecharcot.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés