Kukának álcázott otthont épített két modell egy hajléktalannak

Segíteni jó. Tudja ezt Shane Duffy és Phil Sullivan is, ezért a két modell szerintünk nem sokáig habozott, hogy feltegye-e az életét mások sorsának jobbra fordítására. Amikor pedig korábban New York City-ben jártak, hogy támogatókat szerezzenek terveikhez, és úgy alakult, hogy az utcán maradtak éjszakára, meglepő módon ők kaptak segítséget valakitől. Egy Damian ‘Dean’ Cummings nevű hajléktalan férfi mutatta meg nekik, hol tudnak meleg helyen pihenni, hol találnak ételt, sőt, még a saját meleg pokrócaiból is adott a két modellnek. Ők pedig nem maradtak hálátlanok: egy 1500 dollár értékű mobil kuckót építettek neki, LED-világítással, szigeteléssel, szőnyeggel és polcokkal.

Hirdetés

A napelemekkel és telefontöltővel is ellátott “doboz” leginkább egy szemeteskukára hasonlít. Dean elmondása szerint sokan jönnek oda, hogy kidobják a szemetüket, de ott hirtelen megtorpannak – rájönnek, hogy ebben lakik valaki. A 30 éves férfi hét éve hajléktalan, alkalmi munkákból tartja el magát, és 2016 júniusa óta él ebben a kukának álcázott dobozban.

Homeless man lives in box disguised as dumpster Credit: iamsupported.org

Most épp a Sohóban “parkol”, de mivel kis lakásának kerekei vannak, áthúzható máshová is.

Homeless man lives in box disguised as dumpster Credit: iamsupported.org

Phil és Shane most azon van, hogy segítsen hivatalos papírokat és rendes lakást szerezni a trinidadi születésű férfinak.

homeless shane phil

Forrás: Metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés