A Pornhub zseniális prankje mindenkire a frászt hozta április elsején

A Pornhubnál zseniális arcok dolgoznak – persze valószínűleg teljesen más jelzők jutottak eszébe annak, aki “rászaladt” a pornós weboldal április elsejei prankjére. Ehhez nem is kellett más tenni, mint felmenni az oldalra, és ráklikkelni bármelyik videóra. Ekkor megjelent a következő figyelmeztetés:

Hirdetés

“Köszönjük a megosztást! A Pornhub most már automatikusan megosztja a videókat a közösségi média profiljaidon” – írták, hozzátéve, hogy milyen jó is ez, hiszen nem kell manuálisan megosztanod az általad kiválasztott videókat, mert ez az új megosztás funkció megteszi helyetted, méghozzá automatikusan.

pornhub april fools prank2

A felhasználók nagy része persze vadul ráklikkelt a “WTF, reverse this now”, vagyis “mi a faszom, azonnal csináljátok vissza” lehetőségre (néhányan meg a Thanks, Pornhubra – bár szerintünk ez a tábor volt kisebbségben). És ez volt az a pillanat, amikor mindenkiből április bolondja lett.

pornhub april fools prank3

Micsoda lelohasztó élmény lehetett ez, nem? Még szerencse, hogy csak szivatás volt: természetesen a Pornhub ezután sem osztja meg senki közösségi média profilján azt, hogy milyen videók után érdeklődik szabadidejében.

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés