Bizarr dolgok, amiket felhasználók láttak az internet sötét oldalán

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Az internet sötét oldala, vagyis a dark web nem mindenki számára hozzáférhető – többek közt speciális böngésző kell hozzá, na meg persze némi informatikai tudás sem árt, hogy mit hol és hogyan keressünk. De persze vannak jó páran, akiknek mindez nem akadály, és valamelyest felfedezték már a dark web sötét bugyrait – jöjjön most néhány felhasználó beszámolója az ott látott legbizarrabb, legkeményebb, legmeghökkentőbb dolgokról.

Hirdetés

DRIXGOD több olyan weboldalt talált, amelyek 6 000-10 000 dollárért cserébe segítenek amerikai személyi igazolványhoz, útlevélhez, jogosítványhoz jutni. Ha minden papírmunkával elkészültek, akkor az igénylő az Egyesült Államokba költözhet, és úgy élhet ott az általa választott személyazonossággal, mintha mindig is amerikai állampolgár lett volna. Ezen kívül a felhasználó talált egy kb. 1000 oldalas PDF-et is, amit volt elítéltek írtak arról, hogyan lehet túlélni a börtönt, hogyan juthat bárki drogokhoz, mit kell tudni az ottani bandákról, stb..

tech animated GIF

MRPEEL11-et egy anarchista blog szerűség erőszakos tartalma és terrorista propagandája dúlta fel, SUGARCOATEDKNIFE fegyverekről mesélt, LUKEPA pedig elképesztő mennyiségű drogot látott a neten – kilószámra elérhető heroinról és kokainról számolt be.

CRISISOFCONSONANT-t egy olyan oldal dúlta fel, ahol a felhasználók bizonyos összegért megmondhatták, milyen emberkísérletet hajtsanak végre egy adott foglyon (elrabolt hajléktalanon vagy a harmadik világból hozott “rabszolgán”). Elmondása szerint a kísérletek lényegében arról szóltak, hogy milyen anyagokból mennyit kell beadni valakinek, hogy az már végzetes legyen, vagy az illető hölgy elvetéljen. Azt írta, ő papírokat is látott, melyek még valósághűbbé tették ezeket az emberkísérletes borzalmakat, persze ő azért reméli, hogy ez az egész tulajdonképpen nem is igaz.

internet animated GIF

JORTSS egy arról szóló útmutatót talált, hogyan alakítsunk át valakit élő szexbabává. Ebben szó volt többek közt arról, hogy mi legyen a hangszalagokkal és a végtagokkal (szerintünk erre neked is van egy tipped – gondolj a legrosszabbra), és hogy a fogakat szilikonnal kell helyettesíteni. Az útmutató szerzője azt írta, hogy ő több nőt is elrabolt, és rajtuk kísérletezve jegyezte fel, amit a dark weben közzétett.

Gondoltad volna, hogy mennyire elborult emberek vannak?!

Forrás: LadBible.com