Elképesztő, mi mindent kér Justin Bieber egyetlen koncertre

A zenekarok és profi előadóművészek egy-egy turné vagy komolyabb fellépés előtt riderben szokták rögzíteni, milyen igényeik vannak, mit szeretnének. Ezek lehetnek technikai jellegű dolgok, de akár személyes kis extra kívánságok is. Ilyen Justin Biebernek is van jócskán – legalábbis ez derül ki abból a riderből, amit közelgő mumbai koncertje kapcsán szellőztetett meg a Sickchirpse. Ők azt írják, ez inkább egy ezerszavas esszé, mint egy hagyományos értelemben vett rider, és hát nehéz is ezzel vitatkozni. Nem is vállalkozunk arra, hogy lefordítsuk nektek az egészet, de azért a legmegdöbbentőbb részleteket eláruljuk.

Hirdetés

Bieber 120 fős kíséretével érkezik Indiába. De már az érkezés sem lesz piskóta: 10 luxus szedán autót és két Volvo buszt kértek maguknak, melyek konvojban haladhatnak a reptérről a koncert helyszíne felé. Bieber pedig nem teszi a seggét egy Rolls Royce-nál kisebb kaliberű kocsiba, legalábbis Mumbaiban semmiképp. A biztonságra is kiemelten figyelnek majd: a híresség nyolc személyi biztonsági őrét a helyi rendőrség emberei is segítik majd. A stadionnál 10 konténerben több tucatnyi holmi szolgálja majd Bieber szórakoztatását és kényelmét: ping-pong asztalt, playstationt, kanapét, mosógépet, hűtőt, ruhásszekrényt, masszázsasztalt (egy másik városból repülőgéppel utaztatják majd be a megfelelőnek talált masszőr hölgyet) és jakuzzit is kértek, hogy csak pár dolgot emeljünk ki.

justin bieber champagne

Szállást két luxushotelben foglaltak a sztárnak és személyzetének (biztonsági okokra hivatkozva). Az egyik hotelben három szintet foglaltak le nekik, és az egyik liftet sem használhatná más, csak Justin Bieber. Azalatt a négy nap alatt, amit Indiában töltenek majd, a legjobb séfek készítik majd nekik a finomabbnál finomabb fogásokat – napi ötszöri étkezésükön mindig Bieber dalairól elnevezett ételek kerülnek majd terítékre. Az öltözőjébe fehér függönyöket kért, átlátszó üvegajtajú hűtőszekrénnyel, és persze sok-sok üvegnyi vizet, némi energiaitalt, gyümölcslét – ez szerintünk az első ésszerű kérése. De hogy mondjunk még egy ésszerűtlent is: a Sickchirpse azt írja, hogy Bieber nem hajlandó úgy érkezni a fellépése helyszínére, mint mások, ugyanis ő kocsi helyett helikopterrel akar berepülni. Hát, mi nem tudjuk, hogy magától ennyire faszkalap-e, vagy azért a menedzsmentje is rásegíthet erre… te mit gondolsz?

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés