Ez a fickó elég ügyetlenül próbálta bebizonyítani, hogy a Föld lapos

Vannak elképesztő összeesküvés-elméletek, és vannak olyanok, amelyeket a legtöbb ember azonnal emeletes baromságnak kiált ki. Meglepő módon viszont vannak, akik még ezeket is elhiszik, sőt, próbálják bebizonyítani, hogy igaz. Egy elmélet szerint például a Föld igazából lapos. Ne nevess, a dolognak itt még messze nincs vége. A következő videóban látható pasas ugyanis megpróbálja bebizonyítani, hogy ez igaz – Észak-Karolinából Seattle-be repülve vitt is magával egy vízmértéket, és valamivel több mint 23 percet felvett, hogy megnézze, a pilóta hogyan emeli vagy süllyeszti lejjebb a gép orrát, hogy kompenzálja a görbületet.

Hirdetés

Elgondolása szerint ha nincs mozgás a vízmértéken, akkor a repülő végig egyenesen megy, ergo a Föld lapos. Elmélete persze több sebből is vérzik, amiért szétszedték a kommentelők… de jöjjön előbb a videó.

Egyesek azt kérdezik, hogy vajon úgy is működik-e a vízmérték, hogy a repülőgépen azért más a nyomás, mint lent a földön, mások szerint meg a gravitáció hat a gépre és a vízmértékre is, ezek merőlegesek a gravitációra. Magyarul a vízmérték nem annyira fog tartósan elmozdulni egy hosszú repülőút során. Ebből meg legfeljebb a “lapos Földesek” következtethetnek arra, hogy bolygónk igazából lapos. Egy szó, mint száz, ez a kísérlet alaposan el lett szarva.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés