Ezek a lányok tényleg csak egy kis ragasztószalagot viselnek a bulikban!

A hétvégének még épp hogy csak vége, és mi itt a szerkesztőségben még elég álmos, “hétfő reggel van” fejjel bámuljuk a monitort, amikor egyszer csak fekete szigszalaggal dekorált csajok jelennek meg a képernyőn. Jól érted, a lányok nem viselnek semmi mást, csak ragasztószalagot. Ez nem spam, vagy 18-as karikás tartalom, hanem a LadBible egyik írása, melyből kiderítettük, hogy mi is ez az egész valójában.

Hirdetés

Nem csalás, nem ámítás, és nem is túlzás: a lányok tényleg csak fekete szigszalagot viselve jelennek meg a bulikban. A dolog egy Joel Alvarez fejéből pattant ki, természetesen csakis művészi céllal, de olyan kapós, hogy manapság már vállalkozás épül rá Black Tape Project néven.

@melissalori and i

The Black Tape Project TM (@thekingoftape) által megosztott bejegyzés,

A közösségi médiában kétszázezres rajongótáborral rendelkező projekt lányai már megfordulatak Las Vegas, New York, a Karib-tenger és Európa bizonyos klubjaiban is. Jó pénzért bárki meghívhatja ezeket a modelleket, és partija garantáltan az év bulija lesz – nemcsak a városban, hanem az országban is.

Selfie Sundays @helendemuro @karolinawit @msveronikavamp #Zurich #switzerland #theblacktapeproject#blacktapeproject#blacktape#bodytape#bodytapemaster

The Black Tape Project TM (@thekingoftape) által megosztott bejegyzés,

A Black Tape Project exkluzív jogokat, a lányok exkluzív használatát – bármit jelentsen is ez -, élő show-t, valamint PR- és közösségi média támogatást is ígér azoknak, akik a három megrendelhető csomagjuk közül választanak egyet. Ezek közül a második a legnépszerűbb, ami azt is magában foglalja, hogy a csajokra a ragasztószalagot a helyszínen teszik fel, egyfajta show elemként.

Riviera Maya Mexico @desireresorts Live show with #theblacktapeproject #blacktapeproject #blacktape #bodytape #bodytapemaster

The Black Tape Project TM (@thekingoftape) által megosztott bejegyzés,

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés