A jövő szexrobotjai orgazmusra képesek, és saját személyiségük lesz

A szexbabákat gyártó Real Doll vezetői eddig is számos újításon törték a fejüket, ám nemrég elárulták, hogy most talán minden eddiginél nagyobb innovációt dobnak piacra – már ha lehet így nevezni az orgazmusra képes, saját személyiséggel rendelkező szexrobotokat. Hol vannak már azok az idők, amikor még csak a szexbabák bőr-, haj- és hajszínét lehetett kiválasztani?! A közeljövőben már saját személyiségjegyekkel lesznek megrendelhetők a babák, vagyis lehetnek bármilyenek a félénktől a féltékenyen vagy a bosszantón (!) át a szexéhesig. (Vajon a bosszantóan szexéhes is egy opció lehet?)

Hirdetés

Emellett uruk és parancsolójuk kedvenc dalaira, ételeire és filmjeire is emlékezni fognak, sőt, még a születésnapjára is! További infókért görgess lejjebb!

sexdoll1 sexdoll2 sexdoll3 sexdoll4 sexdoll5 sexdoll6

A Real Doll alapítója, Matt McMcullen azt mondja, hogy azoknak az embereknek, akiknek valamiért nem megy valódi társakkal a kapcsolat kialakítása, azok a jövőben szexrobotjaikkal alakíthatnak ki egyfajta “alternatív társkapcsolatot”.

sexdoll7 sexdoll8 sexdoll9 sexdoll10

sexdoll11 sexdoll12

A Harmony névre keresztelt, testre szabható személyiségjegyekkel rendelkező, orgazmusra is képes szexrobot 2017 végétől lesz kapható, ára 15 ezer dollár körül mozog majd.

sexdoll13 sexdoll14 sexdoll15 sexdoll16 sexdoll17 sexdoll18 sexdoll19

Forrás: TheChive.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés