Napi tanmese: a türelmetlen bringás esete a sorompóval

Ezt a cikkünket akár úgy is kezdhetnénk: gyerekek, soha ne akarjatok átmenni bringával a lecsukott sorompó alatt vagy fölött. Egyrészt, mert jöhet egy vonat, ami elgázol titeket a pitlibe, másrészt meg fennakadhattok a sorompón. Vagy ti, vagy a kerékpárotok. Ez utóbbi történt egy brit bringással is, akiről két másik bicajos, Adrian Knight és Caroline Green mesélt a Metro című napilapnak. Ők látták, hogy mi történt, és bizony jót derültek rajta.

Hirdetés

Adrian elmondása szerint a vonat már elment, amikor a férfi úgy döntött, ő bizony nem várja meg, míg felnyitják a sorompót, hanem átemeli felette a bringát, és már megy is. Azonban épp abban a pillanatban, amikor átlépte kerékpárjával együtt a sorompót, az felemelkedett. A férfi lerepült a földre, a bicaj viszont beakadt, és a magasba emelkedett – a sorompóval együtt.

biker barrier funny

Szóval ahelyett, hogy nyert volna pár másodpercet, végül értékes perceket veszített, mert fel kellett másznia egy lámpaoszlopra, ahonnan megpróbálta kiszabadítani a bringáját. A fotót készítő Caroline és társa szerintünk még mindig ezen a türelmetlen és nem túl eszes férfin nevetnek… itt a vége, tekerj el véle.

Forrás: Metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés