Nem változott meg a bújós kiscica, csak nagyon nagyra nőtt

Tihon egy kedves, aranyos kiscica volt, aki soha nem hangoskodott és nem bosszantotta a gazdáját. Csak egy vágya volt, hogy kedvenc emberi lényével lehessen, és őt szeretgethesse. A bújós kiscica a természetét tekintve nem is változott meg, azonban elég nagyra nőtt. A gyönyörű Maine Coon macska hatalmas és elég nehéz, gazdája viszont manapság is nap mint nap felveszi, szeretgeti, és annyi időt tölt vele, amennyit csak lehet. Tihont – akinek neve csendest jelent – egyszerűen látni kell, mutatunk is róla néhány képet.

Hirdetés

Egyik szeme kék, a másik pedig barna, ettől is különleges ez a csodaszép fehér óriás.

maine-coon-cat-hugs-owner-tihon

Tihon Moszkvában él, és a nap fénypontja számára, amikor gazdája hazajön a munkából. Utána mindenhová követi őt, még a vécére is vele megy. (Ez utóbbit mi azért annyira nem szeretnénk…)

maine-coon-cat-hugs-owner-tihon-2 maine-coon-cat-hugs-owner-tihon-3

Bár hatalmas, erős, és ha mancsával odacsapna, ott bizony komoly sérülések lehetősége állna fenn, de gazdija azt mondja, ez a macsek nem bánt senkit, csak bújni és szeretgetni akar.

maine-coon-cat-hugs-owner-tihon-4 maine-coon-cat-hugs-owner-tihon-5

Ha minden nap emelgeti Tihont, ennek a lánynak bizony nem kell súlyzós edzésekre járnia!

maine-coon-cat-hugs-owner-tihon-6 maine-coon-cat-hugs-owner-tihon-7

A fehér óriás annyira szelíd, hogy a velük élő sokkal kisebb házi macska lett a főnök a háznál. Persze cserébe lehet, hogy Tihon sokkal több simogatást, ölelést és szeretet kap.

maine-coon-cat-hugs-owner-tihon-8 maine-coon-cat-hugs-owner-tihon-9

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés