Sör készült a fesztiválozók pisijének felhasználásával!

Azt, hogy a sörből pisi lesz, mindannyian tudjuk (és első kézből tapasztaljuk is a hétvégi bulik után). Na de hogy ez a dolog fordítva is működhet, vagyis hogy a pisit is felhasználhatják a sörkészítéshez?! Na, ilyet még nem hallottunk. Mostanáig. Ugyanis a Viralnován azt olvastuk, hogy bizony a Roskilde Festival nevezetű dán zenei fesztiválon a szervezők a helyi Norrebro Bryghus Brewery sörfőzdével kötött bizarr együttműködés keretében összegyűjtötték a fesztiválozók pisijét.

Hirdetés

Mintegy 50 000 liternyi hugyot sikerült félretenni jobb célra, és ezt a sörfőzde állítása szerint tényleg fel is használták a sörkészítéshez!

festival piss

Hogy mégis hogyan? Hát, az árpa erjesztésénél vetették be a pisit, az ugyanis állítólag hatékonyan segít megerjeszteni ezt a gabonafélét.

festival piss beer

A pilsner helyett Pisnernek keresztelt sör (értitek a szóviccet…) címkéje is büszkén hirdeti, hogy ez bizony “folyadék újrahasznosításával készült”.

festival piss pissner

Az összegyűjtött emberi vizelet 60 000 üveg Pisner gyártásához volt elég. És bár a sörfőzde munkatársai azt állítják, a sörön nem érezni a húgy ízét, minket azért eléggé rá kellene beszélni arra, hogy megkóstoljuk…

Forrás: Viralnova.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés