Tippelj: szerinted hány hét alatt lett kockahasa a 45 éves apukának?

A címben feltett kérdésre persze mindjárt eláruljuk a választ, de előbb hadd mutassuk be nagyon röviden Ben Jacksont. A 45 éves férfi Warringtonban él, és három gyerkőc büszke apukája. Sokáig azt hitte, az idő múlása és anyagcseréjének lelassulása miatt neki már sosem lesz kockahasa, de aztán a Myprotein kihívásának eleget téve mégis sikerült megcsinálnia. És tényleg döbbenet, hogy ehhez csak 12 hétre volt szüksége!

Hirdetés

Ben azt mondja, rendkívül zavarták őt a fiatalabb srácok vicceskedő beszólásai, amikkel többnyire a sörhasát cikizték ki, ezért nemcsak fogyni akart, hanem formába is szeretett volna lendülni. Ehhez persze a heti öt edzés mellett szüksége volt egy teljesen új étrendre is – a pitét és sört alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú étrendre cserélte -, illetve nem feledkezhetett meg a vitaminokról és táplálékkiegészítőkről sem. Végül hét és fél kilót fogyott, 86.5 kilóról 79 kilóra, és testzsírszázaléka 20-ról 9-re csökkent.

A változás képekben – Ben először a második héten állt fényképezőgép elé (bal oldali kép), majd a harmadik héten.

dad body to fit body2

Bal oldalon a negyedik hét, jobbra az ötödik hét eredményét láthatod.

dad body to fit body4

Ben a hatodik és hetedik héten:

dad body to fit body6

A nyolcadik és kilencedik héten:

dad body to fit body8

És végül, így festett a 10. és 11. héten:

dad body to fit body10

Ben észrevette, hogy a kihívás óta jobban alszik, és nap közben több az energiája. Talán ennek is köszönhetően sokkal inkább tud koncentrálni a munkában, türelmesebb lett a gyerekeivel szemben, szóval összességében sokkal boldogabb ember.

Ben shows off his toned new physique during a day at work 

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés