Amber Rose kiposztolta a csúnyáját, aztán jól össze is kapott Piers Morgannel

Amber Rose úgy döntött, hogy márpedig ő egy provokatív képpel fogja reklámozni harmadszor megrendezésre kerülő SlutWalk nevezetű eseményét, amely a nemi erőszak és szexuális bűncselekmények áldozatai (különösen a nők) melletti kiállásra buzdít. A provokatív alatt pedig természetesen a pucérkodást értjük, ami mindenkinek szemet szúrt. Különösen a brit tévés és újságíró Piers Morgannek, aki nem is tudta visszafogni magát a dologgal kapcsolatban, és ők ketten a Twitteren kaptak hajba egymással.

Hirdetés

Minden így kezdődött: Amber kirakott egy provokatív képet az instagramra (amit azóta el is távolítottak), mire Piers Morgan udvariasan megkérte, hogy takarja el, amit illene eltakarni.
amber-rose-edited-slutwalk

A modell visszaszólt, hogy neki aztán senki se akarja irányítani a szexualitását.

A “pokol” innentől elszabadult. A tévés közölte, hogy nem a nőkkel és a meztelenséggel van baja, hanem azzal, hogy Amber a feminizmus jegyében mutogatja a csúnyáját. A modell szerint viszont ezzel nincs baj, mert a vaginája nem látszik, a lába pedig nincs széttárva. Aztán jön az idiótázás…

Aztán még Adam Levine híres meztelen fotóját is belekeverik a beszélgetésbe, amellyel a prosztata- és hererákra akarta felhívni a figyelmet.

Ők ketten jól elvannak, miközben minden újabb egymásnak szánt üzenetüket ezrek kedvelik.

A vége felé a tévés végre úgy kezdte kezelni a dolgokat, ahogy elejétől kellett volna: humorosan.

Amber válasza pedig, szabad fordításban: te egy Burger King-csekkért vetkőztél, és még te okozol nekem nehéz pillanatokat?

Piers Morgan szerintünk valamelyest beismeri a vereségét, és visszavonul – több mint százezer kedvelést és több mint 150 ezer megosztást zsebelve be ezzel az egyszerű hozzászólással:

Forrás: Complex.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés