Csak átfesti a babákat? Valójában csodát művel velük ez a művész

Noel Cruzról korábban mi is írtunk – ő az az Egyesült Államokban élő filippínó művész, aki mesterien festi át a különböző játékbabákat. Alkotásai közt találunk filmcsillagokat, zenészeket, képregényhősöket, és még hosszan sorolhatnánk. Itt az ideje, hogy egy újabb válogatást mutassunk nektek az elmúlt hónapokban Instagramon bemutatott alkotásaiból!

Hirdetés

Ha hallottál már Noel Cruzról, azért, ha nem, akkor pedig azért nézd végig a most következő képeket. Hidd el, érdemes lesz!

Now on ebay – Custom doll repaint of Vivien Leigh as Scarlett O'Hara from Gone With The Wind. 3-day auction ends Sunday February 12th at 6:30 pm PST This pic: before and after For more of my work visit www.ncruz.com or Facebook at www.facebook.com/noelcruz.art #art #actionfigure #barbiedoll #customdoll #customfigure #dollart #dollartist #dollrepainting #dollmakeover #dollcollector #hottoys #makeup #hairstyle #hairstyle #hairstyle #makeover #makeupartist #noelcruz #repaint #noelcruzdolls #vivienleigh #scarlettohara #gonewiththewind #scarlettoharadoll

Noel Cruz (@noelcruzdolls) által megosztott bejegyzés,

További infókért és képekért csekkold Noel Cruz Facebook és Instagram oldalait, valamint keress rá az eBay-en is. Mondjuk ezek a babák nem olcsók, de ha van egy-két kedvenc sztárod, akkor talán eljön az idő, hogy megengedhetsz magadnak egy Noel Cruz babát.

Forrás: Viralnova.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés