Egy kis spanyol kitérővel utazott Londonba ez a brit srác, mert így olcsóbb volt

A fapados légitársaságok ajánlatai közt ma már nevetségesen olcsó ajánlatokra is akadhatunk, így előfordulhat, hogy sokkal olcsóbb repülni valahová, mintha vonattal mennénk. Ezt egy 21 éves brit diák, Joe Furness is tapasztalta, amikor Newcastle-ből Londonba akart eljutni. Ez vonattal 78 font 50 – kb. 27 500 Ft – lett volna, de hát ki az a diák, aki egyetlen utazásra azonnal, szemrebbenés nélkül kifizet ennyi pénzt? Naná, hogy Joe is nézelődni kezdett, hátha szembe jön vele valami olcsóbb lehetőség a neten. És ez így is történt – csak éppen elég nagy kerülővel tudott végül eljutni Londonba.

Hirdetés

A srác 16 fontért vett egy repülőjegyet Newcastle-ből a spanyol partok mellett fekvő Menorca szigetére, ahol egy kellemes estét töltött el. Bérelt egy kocsit 7 font 50-ért, majd elindult a sziget legszebb tengerpartja felé. Az úton egy helyi lovas fesztivált is látott, ami a világra nyitott és érdeklődő turistaként tényleg elég érdekes dolog. Este ivott egy koktélt, majd a bérelt autóban pihent egy kicsit. Másnap reggel egy 11 fontért vásárolt repülőjeggyel London felé vette az irányt, és ott találkozott a haverokkal. Így az utazás végül 40 fonttal került neki kevesebbe, mintha vonatozik.

Ha követnéd a példáját, csak arra ügyelj, nehogy a különböző illetékek miatt végül a repülőjegy jóval többe kerüljön az akciós árnál. Meg hogy ne késd le a gépet, mert ha másik jegyet kell venned, egy következő járatra, az már biztosan borsos összeggel terheli majd meg a bankkártyádat.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés