Egyre több helyen vehetik nyilvántartásba azokat, akik bántják az állatokat

Ha szereted az állatokat, és esetleg neked is van kis kedvenced, akkor szerintünk talán te is elgondolkodtál már azon, milyen jó lenne, ha szigorúbban lépnének fel a hatóságok az állatkínzók és az állatokat bántalmazók ellen. Nos, az Egyesült Államok egyre több államában és megyéjében is ugyanerre törekszenek az illetékesek. A szigorítás egyik legfontosabb lépése jelenleg az, hogy szülessen egy egységes nyilvántartás, ahová azok adatai kerülnek be, akik bántottak és kínoztak egy (vagy ne adj’Isten több) állatot.

Hirdetés

A regisztráció annyit jelent, hogy felvezetik az illető nevét, születési idejét, címét és a bántalmazásról részletes infókat egy adatbázisba, ami az adott államban élők számára hozzáférhetővé válik. Hogy ezek után hányan keresik fel az állatkínzókat, hogy “elbeszélgessenek velük”, az már nem a mi dolgunk…

cicc

Az első olyan állam, ahol ilyen nyilvántartás született, Tennessee volt tavaly januárban. Azóta New York állam bizonyos részein, Illinois egy pontján és a floridai Tampában is létrehozták a saját nyilvántartásukat. Sőt, hamarosan Connecticut, Massachusetts, New Jersey, Oregon, Texas és Washington államokban is regisztrálni fogják azokat, akik bántják az állatokat.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés