Így fest az Orange is the New Black Skinhead Helenje, ha nem forgat

Nem egy és nem két olyan színész van a világon, akik képesek tökéletesen átalakulni, sőt, teljesen átlényegülni egy-egy szerep kedvéért. Közéjük tartozik az Orange is the New Black című sorozat Skinhead Helenjét alakító Francesca Curran is, aki a képernyőn egy kopasz, tetovált, szélsőjobboldali nézeteket valló börtöntölteléket alakít, a magánéletben viszont “egy igazi csajos csaj”, ahogy ő mondja. “Imádom a sminket, az ékszereket, szóval amikor le kell vennem… hát, engem is meglepett a változás, amikor először láttam magam a tükörben ezek nélkül” – emlékezett vissza a 24 éves színésznő, akit az ötödik évadát taposó sorozat negyedik évadja óta láthatnak a rajongók Skinhead Helen, vagyis Helen Van Maele szerepében.

Hirdetés

És igen, a tetoválások tényleg nem igaziak, és a színésznő most a valóságban is kopasz. De mivel imádja a különböző parókákat, szerintünk ez nem okoz számára különösebb lelki törést. Majd biztosan jön egy olyan szerep, ami nem követeli meg tőle, hogy leborotválja a fejét.

A sorozatbeli karaktere és valós énje közt tényleg elképesztő a kontraszt.

Ha kíváncsi vagy Francesca mindennapjaira, és persze még több meglepő képre a színésznőről, akkor kövesd őt Instagramon!

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés