Kendall és Kylie Jenner most The Notorious B.I.G. mamájánál is kihúzta a gyufát

A közösségi média oldalakon böngészve talán már te is láttad Kendall és Kylie Jenner legújabb “csodálatos” üzleti fogását – a kis K-k, vagyis khm, Kim Kardashian kishúgai most épp ikonikus zenekarok és előadók vintage pólóira pofátlankodtak fel az arcmásukkal. Csak egy példa: a Doors zenekar klasszikus pólóján Jim Morrison helyett Kendall Jenner arcát láthatjuk. Ez persze nem tetszik mindenkinek, és ennek a nemtetszésnek jó páran hangot is adtak.

Hirdetés

Köztük van The Notorious B.I.G. mamája, Voletta Wallace is, aki szerint az, hogy a csajok az ő fiával szerepelnek közös pólón – őt idézve – “tiszteletlen, undorító, és a legrosszabb fajta kizsákmányolás”.

Ozzy Osbourne felesége, Sharon sem hagyta szó nélkül a csajok tettét. Szerinte ez a két tinilány abszolút nem érdemelte ki, hogy ilyen ikonokkal szerepeljenek közös pólón, úgyhogy maradjanak csak annál, amihez értenek – a szájfényeknél.

A közösségi médiában egyre inkább feltámadó ellenszenvet látva a Jenner lányok persze bocsánatot kértek, és a hírek szerint eltávolították a képeket a pólókról, a ruhadarabokat pedig már nem is árulják.

Ennek ellenére a netezők egy része továbbra is fel van háborodva, hogy ezt az egészet mégis hogy tehették meg.

Az Altpress megkérdezte olvasóit, hogy jó ötlet volt-e szerintük ez a pólós biznisz Kylie-tól és Kendalltól – hát, egy kicsit egyértelmű a “nem”-ek fölénye…

kendall és kylie jenner vintage pólós szavazás arány

Forrás: Altpress.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés