Milliókat költenek arra ezek a nők, hogy élő Barbie-vá válhassanak

Bárkinek lehet olyan példaképe, amiben szeretne ebben vagy abban a dologban hasonlítani. Ezzel szerintünk nincs is semmi gond, csak akkor, ha az illető már túlzásba esik. Mint például azok a Barbie-fanatikusok, akik a fejükbe veszik, hogy élő Barbie-vá akarnak változni, ezért egy rövid idő után úgy járnak plasztikai sebészhez – sok-sok millió forintot költve ezekre a beavatkozásokra -, mint mi a nagyihoz vasárnapi ebédekre.

Hirdetés

A Channel 5 tévécsatornán OMG: My Barbie Body címmel látható egy olyan reality, melyben három ilyen plasztikafüggő “élő Barbie” szerepel. Egyikük, a 46 éves Rachel Evans eddig 20 000 fontot (kb. 7 millió forintot) szánt a tökéletes hasonlóság elérésére.

Life is plastic: Single mother Rachel Evans, 46, has spent more than £20,000 on plastic surgery to look more like a Barbie doll, including a nose job and cheek and breast enlargement

Többek közt egy olyan műtétje is volt, melynek során a száját is megcsináltatta, hogy úgy nézzen ki, mintha mindig csücsörítve mosolyogna. Szerinte ez is segít elérni a babaszerű hatást, szerintünk viszont egyszerűen csak ijesztő.

Picture perfect: The model and media personality enjoys dressing up as her favourite doll

15 éve még így nézett ki:

Rachel before her transformation

11 éve viszont már a plasztikák megszállottja.

Rachel today

Egy másik nő, Kerry Essex-ből még több pénzt szánt a tökéletes Barbie-vá válásra. Eddig 100 000 fontot (kb. 35 millió forintot) költött plasztikákra, amit a házassága csodák csodájára nem sínylett meg túlzottan. Férje, Darren is elfogadta a neje élő baba mániáját, és egyszer egy életnagyságú Barbie-dobozt is ajándékozott neki, amivel nagyon boldoggá tette a feleségét.

Devoted: Husband Darren surprised his Barbie obsessed wife Kerry with her own doll box 

A harmadik lány, Jade jelenleg webcam girlként dolgozik, de arról álmodozik, hogy Barbie imádata és hatalmas mellei hozzásegítik az álommelóhoz: glamour modell akar lenni, és szeretne a Playboyban pózolni.

Blonde ambition: Webcam girl Jade dreams of being a glamour model and a Playboy shoot

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés