Szerinted jogosan szállították le a gépről a “sértő” pólót viselő lánybúcsús csapatot?

Megosztja az embereket egy brit szociális munkás nő, Emma Green lánybúcsús csapatának esete. A menyasszonyt és 18 fős társaságát ugyanis azért szállították le a Jet2 légitársaság egyik, Magalufra tartó repülőgépéről, mert a 35 és 60 év közti nők a légitársaság és az utasok egy része szerint is “sértő” felsőkben akartak utazni. A pólók hátára az volt írva, hogy “Bitches on Tour”, vagyis “Ribancok turnén”, de aki elölről is megnézte a nőket, az láthatta, hogy Emma lánybúcsújáról van szó, és az egész egy vicc. A nők öltözékét ennek ellenére is offenzívnak titulálták, és kettesével kivezették őket a gép fedélzetéről. Persze foglalhattak másik jegyet, 130 font extra költségért, de ez sokaknak gondot jelentett az 500 font értékű út kifizetése után, a menyasszony anyja és nagynénje pedig annyira felháborodott a történteken, hogy ők inkább nem is vettek jegyet a következő járatra.

Hirdetés

Emma az eset után azt mondta, egy ideig még az esküvőt is el akarta halasztani, de ez persze nagy butaság lett volna.

Social worker Emma Green (pictured), 35, of Leicester, said her hen party was 'ruined' after her group of friends were forced off a flight to Magaluf over their novelty T-shirts

Emma Green wearing the 'offensive' T-shirt

Az ügyben érintett Jet2 légitársaság szóvivője szerint a nőket többször is figyelmeztették, hogy cseréljék le a pólókat, vagy legalább takarják el a feliratot, ami sokak szemében zavaró vagy sértő lehet, de ők ezt nem tették meg. Ezért döntöttek úgy, hogy inkább leszállítják a lánybúcsús csapatot a gépről. A Leicestershire-i rendőrség megerősítette, hogy az ő embereik is ott voltak az esetnél, de mivel a légitársaság tudta kezelni az ügyet, ők nem avatkoztak be.

Her group of 18 friends (pictured) were forced off a flight bound for Palma, Majorca

Hát, szerintünk tényleg hülyeség néhány lánybúcsús pólót sértőnek minősíteni, és ebből ekkora balhét csapni, de a nőknek meg lehetett volna annyi eszük, hogy többszöri figyelmeztetés után eltakarják vagy lecserélik a felsőiket. Te mit gondolsz az esetről?

Miss Green said it would be difficult for the women to enjoy themselves at the resort, pictured

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés