45 állásajánlat után ingyenes tetoválás-eltávolítást is kap az arctetkós srác

Éppen tegnap írtunk Mark Croppról – tudod, ő az az új-zélandi srác, aki arctetkója miatt nem kap munkát. Vagyis hát most már kapott ajánlatokat, konrétan 45-öt, de egyrészt nincs kocsija (ami a legtöbb helyen alapfeltétel lenne), másrészt pedig szeretné, ha előbb eltűnne arcáról a DEVAST8 felirat. Erre most minden esélye meg is van, ugyanis – mint azt tegnapi írásunkban mi is említettük – egy tetoválás-eltávolítással foglalkozó szalon felajánlotta neki, hogy megszabadítják ettől a nem kívánatos mintától, teljesen ingyen.

Hirdetés

Az első kezelésre kedden már sor is került:

A Sacred Laser szalon társtulajdonosa, Briar Neville (jobbra) azt mondja, nem próbált még ekkora arctetkót eltüntetni. Most viszont itt a lehetőség – nem mellesleg hatalmas reklám a vállalkozásának, főleg, ha szépen sikerül majd a dolog.

Sacred Laser co-owner Briar Neville (pictured, right) says Cropp's (pictured, left) face tattoo is the biggest she has had to deal with

Croppnak tizenkét kezelésre lesz szüksége, de az arcán látható DEVAST8 feliratból a nyolcas már egy kezelés után sokat halványodott.

Mark Cropp (pictured) is getting his 'Devast8' face tattoo removed for free by a generous tattoo parlour

Tuesday afternoon's session left the '8' on Cropp's (pictured) face visibly lighter than before

Néhány korábbi kép – így nézett ki arctetkója előtt Mark Cropp:

This image shows Cropp (pictured) before the face tattoo which made him go viral on social media

Kapcsolódó kép

A 19 éves srác azt reméli, hamarosan visszakapja a tetoválás előtti arcát – és az életét is.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés