Erre a következtetésre jutott egy rajongó az új Trónok harca rész után

Előre szólunk, hogy csak akkor olvasd tovább ezt a cikkünket, ha nem tartasz a SPOILERVESZÉLYTŐL. Mert hogy olyan infók is szembe jöhetnek veled mindjárt, amelyek bizony elárulnak néhány részletet arról, hogyan folytatódik a Trónok harca, illetve pontosabban, hogy mi történt egyes szereplőkkel.

Hirdetés

Ha úgy döntöttél, hogy továbbolvasol, mondjuk a részleteket.

Szóval a hetedik évad is ütősen indult – bár úgy tűnik, a Fellegvárban tartózkodó Samwell Tarly számára inkább kínszenvedősen, hiszen nagyjából úgy érezheti magát, mint egy médiakarrierre vágyó kezdő gyakornok. Csak neki kávéfőzés helyett az emberi testnedvek takarítása, ételosztás, edénypucolás (hogy mivel összepiszkított edény, azt a képzeletedre bízzuk), könyvpakolás, valamint boncolásnál az emberi szervek lemérése jut. Gusztusos? Hát igen. Nem is leli örömét a munkájában – nem csoda -, míg meg nem pillantja a könyvtárban azt a ráccsal lezárt külön termet, ahová csak mesterek léphetnek be. Persze, hogy megszerzi a kulcsát (mert Sam egy fasza gyerek), és kicsempész egy-két könyvet, melyekben a Mások legyőzése után kutat. Talál is valamit – egy Reddit felhasználó, Beastmodekait pedig rávilágít arra, hogy talán többet is, mint amit ebben a részben elárultak nekünk.

sam tarly dragonglass book

Hiányzik néhány szó, és igen, elég cifrák ezek a betűk, de ez talán már olvashatóbb szöveg:

A második bekezdésben olvasható “dragonglass”, “cure” és “ingestion” szavak alapján összerakta, hogy a sárkányüveg nemcsak fegyver lehet, hanem aki megeszi, azt meg is gyógyíthatja. És ki az a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő valaki, aki ugyanott van, ahol Samwell Tarly? Jorah Mormont!

Szóval idő kérdése, és nemcsak arra fogja tudni a választ, hol van sárkányüveg a fegyvergyártáshoz (ezt már tudja is), hanem arra is, hogy ezt az anyagot hogyan lehet gyógyszerként alkalmazni. Van még valakinek kérdése, hogy miért Sam lesz a Hét Királyság hőse?

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés