Meglepő és elég bizarr arcok, akiket a metrón fotóztak le

Ha rendszeresen használod a tömegközlekedés csodáit, akkor azért megvan rá az esélyed, hogy a sors furcsa arcokkal sodorjon mondjuk közös metrókocsiba. Ugye, most neked is eszedbe jut legalább egy olyan sztori az elmúlt évekből, amikor ez történt? Akár beugrik valami, akár nem, mi most mutatunk valamit: a legbizarrabb arcokat a világ minden tájáról, a Boredpanda válogatásából.

Hirdetés

Ugye hihetetlen, hogy ezek az arcok a városokban járnak-kelnek, de a nagy rohanásban talán csak egy metrókocsiban megállva vagy leülve vesszük észre őket.

Just A Girl And Her Raven On The Subway

Meanwhile On Subway

Shit Just Got Real On The Subway

This Is Why I Don't Ride Public Transportation

Bring Your Hamster To Work Day

So I Think I Sat In The Train With Gandalf/Magneto

A Full Bottle Of Wine Rolled Out From Under A Subway Seat And Then These 2 Strangers Popped It Open And Started Drinking It. This Is Peak NYC

New Yorkban csak akkora kutyát vihetsz le a metróba, amekkora belefér a táskádba. Hát…

Dogs Are Not Allowed On NYC Subway Unless They’re In A Carrier… So This Happened

Ez a férfi hegedülni kezdett egy kisbabának, hogy az abbahagyja a sírást. Sikerrel járt, a gyerek úgy meglepődött, hogy nem bőgött tovább.

Man Spent His Subway Ride Playing His Violin For A Baby Because It Was Crying

Ő pedig csak azért viselte ezt a táskát a berlini metróban, hogy tovább ijesztgesse azokat, akik tartanak a muszlim bevándorlóktól.

Meanwhile In A Berlin Metro. The Text On The Bag Reads:  "This Text Has No Other Purpose Than To Terrify Those Who Are Afraid Of The Arabic Language."

És végül néhány kép az orosz metrójáratok utasairól:

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés