A Tinder úgy döntött, végre összehozza a 3 éve “beszélgető” pár első randiját

2014-ben történt, hogy Josh Avsec és Michelle Arendas is jobbra húzott Tinderen, és a srác úgy gondolta, tetszik neki ez a csaj annyira, hogy írjon neki egy sziát üzenetben. Elküldte az üzenetet, és várt. Még tovább várt. Aztán talán már el is felejtette a lányt, amikor – laza két hónap múlva – választ kapott tőle. Itt kezdődik kettőjük története, most hadd meséljük el képekkel és üzeneteikkel illusztrálva, a Boredpanda jóvoltából.

Hirdetés

Ők tehát Michelle és Josh:

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-33

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-34

2014-ben mindketten jobbra húztak Tinderen a másik fotójára:

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-32

Ezt követően a srác ráköszönt a lányra egy üzenetben, amire két hónap múlva kapott választ. Nézd meg a többi válasznál is a dátumokat – ezt nem neveznénk azért beszélgetésnek…

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-13

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-14a

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-15

Volt olyan, hogy ők ketten 10 hónapig nem írtak egymásnak, de persze a többi üzenetváltást sem kapkodták el… nem is csoda, hogy amikor Josh megosztotta üzenetváltásaikat Twitteren, ezerszámra jöttek a lájkok és a megosztások.

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-36

A Tinder illetékesei pedig remek marketingfogást láttak a dologban, és írtak nekik. Méghozzá azt, hogy van 24 órájuk eldönteni, hol akarnak randizni – mert most már tényleg ideje -, és a randizós app elrepíti őket oda. Hát, nem meglepő módon ezúttal nem tartott nekik 10 hónapba, hogy egyezségre jussanak: elég gyorsan kitalálták, hogy legyen Maui, Hawaii.

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-24

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-16

A tinderesek abszolút nem sürgették a párt, de azért nem adtak nekik két évet, hogy bepakolják a bőröndjeiket…

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-23

A srác és a lány is nagyon örül az ingyenes hawaii út – vagyis bocsánat, a remeknek ígérkező randi lehetőségének, az internet népe pedig szurkol nekik. Egyesek azt kérik Josh-tól, hogy vegye feleségül Michelle-t.

tinder 3 yrs date comment

Valaki más szerint pedig az sem lehet véletlen, hogy mindketten nagymacskákkal szerepelnek profilképeiken… sőt, ez már a végzet hatalmát jelentheti. Vagy nem.

three-year-chat-tinder-michelle-arendas-josh-avsec-20

Mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul a fiatalok randija Mauin – reméljük, nem kell éveket várnunk arra, hogy ez kiderüljön.

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés