Ez volt azok véleménye, akik premier előtt láthatták az Az-t

Számodra is az Az című produkció az ősz legjobban várt mozifilmje? Nos, akkor mutatunk pár véleményt, hogy te is még jobban várd a nálunk szeptember 14-én bemutatásra kerülő filmet – ami egyébként a The Hollywood Reporter előrejelzése szerint akár 50 millió dolláros bevétellel is kezdhet már a nyitóhétvégén (ez tőlünk nyugatabbra egy héttel korábban lesz, mint nálunk – a szerk.). Ezzel az Az-é lehetne a legtöbb bevételt hozó horrorfilm-bemutató a filmtörténelemben, illetve a legtöbb bevételt hozó szeptemberi bemutató is.

Hirdetés

Ha nem szaladunk ennyire előre, az akkor is tény, hogy nagyon jó visszajelzések jöttek azoktól a szerencsésektől, akik premier előtt láthatták a filmet. Egyesek szerint hangos, ijesztő de vicces is, illetve az a legjobb, hogy az egésznek lelke van. Mások szerint pedig olyan klasszikus született, amit biztosan jegyeznek majd a horrorfilm-történelemben is.

Még egy érdekesség a film kapcsán: Stephen Kinget letiltotta Twitteren Donald Trump, erre ő eltiltotta Trumpot attól, hogy megnézze az új Az-t meg a Mr. Mercedes-t. Vajon ki járt rosszabbul?

King tweeted on Thursday that he was blocking President Donald Trump from watching his new movie and TV show in retaliation for Trump blocking him on Twitter (above)

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés