Így segített az öngyilkosságra készülő nőnek egy hétköznapi hős

A legtöbben még nem találkoztunk öngyilkosságra készülő emberrel, de a dolog tényleg elég megrázó lehet. Az ember talán nem is tudja hirtelen, mit tegyen, mi az, ami még belefér, és mi az, ami súlyosbítja a helyzetet. Ezt valószínűleg az a férfi is így érezte, aki ennek ellenére is saját életét kockáztatva mászott fel egy végzetes tettre készülő fiatal nő után a New York-i metró állványzatára, majd hosszasan próbálta vigasztalni őt.

Hirdetés

Az esetről egy Michal Klein nevű Facebook-felhasználó posztolt egy megrázó fotót, hozzátéve, hogy a férfi egy random utas volt (akárcsak azok, akik vagy továbbmentek, vagy odalentről figyelték a jelenetet, vagy – ahogy néhányan tették – segítséget próbáltak hívni), és hogy a nőt a kiérkező rendőrök később biztonságban lejuttatták, és átadták a mentősöknek.

Witness Michal Klein, 38, from Hoboken, New Jersey, had just gotten off a downtown D train on her way to a restaurant when she saw the two sitting on the beams. Klein took a picture of them and posted it online

Reméljük, rendbe jön, az ismeretlen jótevőnek pedig hatalmas respect!

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés