Meglepő vagy sem? Ennyien streamelték illegálisan a McGregor-Mayweather bokszmeccset

Az évtized, vagy sokak által inkább az évszázad bokszmeccsének tartott Floyd Mayweather – Conor McGregor összecsapásról annyit beszéltek és írtak a médiában, hogy persze rengetegen akarták élőben nézni. Milliók, hogy pontosak legyünk. De nyilván közülük sem fizetett érte mindenki, inkább megkeresték azokat az internetes forrásokat, ahol akár ingyenesen is nézhették a meccset. A Forbes azt írja, egy digitális platformbiztonsággal foglalkozó cég becslései szerint nagyjából hárommillióan tettek így. Szerinted meglepő ez az adat, vagy nagyjából hasonló nagyságrendre számítottál?

Hirdetés

Ez a hárommillió ember 239 illegális streamen követhette az eseményeket, melyek közül 165 Facebookon, YouTube-on vagy más közösségi média platformon volt elérhető, 67 pedig más ismert streaming oldalakon.

A hatóságok most megpróbálják elővenni és megbírságolni az illegálisan közvetítőket és azokat, akik ingyen nézték az amúgy fizetősnek szánt tartalmat – hát, nem tudjuk, meddig fog tartani, mire mindenkire rábukkannak, de azt gyanítjuk, ez nem kis feladat lesz.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés